0.00
Upozornění na riziko: Váš kapitál je vystaven riziku. Podle statistiky pouze 11-25% obchodníků je při obchodování na trhu Forex a CFD ziskových. Zbývajících 75-89% zákazníků ztrácí své investice. Investujte pouze do výše, jakou si můžete dovolit ztratit.

Real Forex makléři recenze

K úspěšnému obchodování potřebujete najít spolehlivého zprostředkovatele. Forex makléři recenze od jiných obchodníků vám pomůže úspěšně vyrovnat se s tímto úkolem. Je důležité zdůraznit, že je zveřejňují skuteční lidé. Díky tomu získáváte přesné "první ruky" informace o makléřích, o které máte zájem. Úspěšní obchodníci doporučují nejprve je přečíst a teprve poté začít pracovat. Pohodlný vyhledávač umožňuje rychle najít Forex makléři recenze v jakékoliv vhodné době.

Přidat recenzi

Seřazeno podle:

datum
užitečnost
Swiss Markets | Karol Matúšek 12 Srpen 2020

Výhody: Nízke popolatky rozumné obchody

Nevýhody: menšie portfolio

Komentář: Skusil som už viacero obchodníkov, ale tento mi zatial najviac vyhovuje

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
Swiss Markets | Nnikolas Kkadlubjak 05 Červenec 2020

Výhody: Komunikácia, Aktuálne správy s trhu

Nevýhody: MT4

Komentář: Dobrý deň.. Obochodník ma poprosil po jeden a pol roku aktivneho obchodovania o recenziu .. Ja mám s nimi pozitívne skúsenosti, samozrejme nie všetky obchody boli úspešné, ale myslim si, že to asi nikde. S mojej strany je to jednoducho (pasívne) podnikanie ..tak ako aj v mojej práci, tiež nie každá zákazka vyjde tak ako by som si predstavovala , Takže nechcem si tu obhajovať obochdnika , ale tak to je a s tým treba rátať niečo sa podarí, niečo nie .. Na celej spolupráci mi najviac vyhovuje komunikácia a správy s trhu vždy sú aktuálne. P.S za mňa Spokojnosť

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
Swiss Markets | Karel Onderka 02 Duben 2020

Výhody: První obchod, na ropě +20% Díky

Nevýhody: Zatím nic

Komentář: První obchod a jsem nadšenej, tohle jsem s žádným fin. poradcem nezažil.

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
Karel Onderka 06 Květen 2020

Musím ještě jednou pochválit přístup. Již jsem u jednoho brokera prodělal, tento obchodník mě ale dokázal usadit a správně nasměrovat. Stále obchodujeme ropu a realizace zisku přesáhla za několik týdnů 200% Vybral jsem si vklad a obchoduji jen se ziskem.

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
Swiss Markets | George Hanz 19 Březen 2020

Výhody: Likvidita Nízké poplatky Možnost vkladu v BTC

Nevýhody: Menší výběr portfolia

Komentář: Hodnotím jako jednoho z nadprůměrných brokerů

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
Swiss Markets | Marry B 09 Březen 2020

Výhody: Žiadne

Nevýhody: Nepravda, že bez ohľadu na výšku vkladu vám poskytnú VIP starostlivosť.Vykašlú sa na Vás.

Komentář: S týmto brokerom som obchodovala od augusta 2019 a prišla som o 25 000 eur. Môžte skúsiť sami. Najprv som prišla o 20 tis. eur. Potom som tam dotlačila ďalšich 4600 eur. Keď môj účet klesol na 1200 eur, už sa o mňa nik nezaujímal. Ponúkli mi ešte možnosť investovať do menových párov. Keď som odmietla, prestali mi poskytovať informácie. Pokúsila som sa obchodovať sama, ale každý si vie predstaviť, ako to skončilo. Práve sa mi uzavrel účet. Celková strata 25 000 eur.

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
eTrader | David Müller 27 Listopad 2019

Výhody: MT5

Nevýhody: demo jen na 30 dni

Komentář: klasický broker

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
eTrader | Pfisher 27 Srpen 2019

Výhody: I appreciate fast business transactions and security of client resources.

Nevýhody: profit can always be greater

Komentář: I appreciate fast business transactions and security of client resources.In any case, investing in gold and other valuable metals is more affordable than investing in other commodities.

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ
eTrader | Carl.Rolfo 29 Červenec 2019

Výhody: podpora v českém jazyce

Nevýhody: v porovnání s ostatníma brokerama nevidím rozdíl

Komentář: využívám metatrader4, je to víceméně u všech brokerů stejné, tenhle broker se liší akorát v tom, že je zde opravdu česká podpora a obchodník s váma komunikuje

Komentář
Přidat KOMENTÁŘ

 

FOREX BROKERS: NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ASPEKTY, KTERÉ SE MŮŽE VYHLEDAT

Vezměte prosím na vědomí, že na portálu nemůžete najít všechny potřebné informace o makléřských společnostech. Například návštěvníci TopBrokers.com mohou zanechat své recenze o spolehlivých obchodních platformách, regulačních organizacích a odbornících. Pro co nejobjektivnější obraz mohou uživatelé zanechat komentáře a diskutovat o již publikovaných nejlepších komentářích. Současně stačí vyplnit elementární formulář a nechat Forex brokery prozkoumat a vyhodnotit zprostředkovatele, platformu nebo odborníka podle několika kritérií. Mezi ně patří především spolehlivost, profesionalita, rychlost čerpání finančních prostředků, funkčnost, systémové požadavky atd.

Rádi bychom zdůraznili, že na našem webu se pravidelně objevují nové recenze Forex brokerů. Další významnou výhodou této sekce je služba hodnocení názorů. Díky tomu mají naši návštěvníci v roce 2016 možnost vybrat si ty nejpodstatnější a nejkvalitnější recenze Forex brokerů. Věříme, že přesné údaje vám pomohou najít nejlepší a opravdu upřímný makléř, který provede nejúspěšnější a nejkomfortnější obchodování.


Upozornění na riziko: Váš kapitál je vystaven riziku. Podle statistiky pouze 11-25% obchodníků je při obchodování na trhu Forex a CFD ziskových. Zbývajících 75-89% zákazníků ztrácí své investice. Investujte pouze do výše, jakou si můžete dovolit ztratit.